Щоб перейти кордон: На Закарпатті в'єтнамці замаскувалися під тварин (відео)

Нелегали грунтовно підготувалися до прориву кордону.

Група нелегалів мала намір незаконно перейти кордон України і потрапити в Угорщину. 12 осіб, які назвалися громадянами В'єтнаму, були затримані військовослужбовцями Мукачівського прикордонного загону буквально за 300 метрів до заповітної мети. До своєї подорожі мігранти підійшли ґрунтовно, підготувавши спеціальні маскувальні костюми і навіть прихопивши з собою дерев'яну конструкцію, вирізану у формі копита тварини. Про це 4 листопада йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України, передають Патріоти України.Співробітники ДПС 3 листопада отримали інформацію про рух на околиці Горонглаба, після чого на місце події виїхала група реагування. Тоді ж і відбулося викриття дивного "звіра". Так, спробу непомітно припинити кордон здійснили 7 чоловіків та 5 жінок без документів. Виявилося, що іноземці з В'єтнаму.Нелегали мали з собою маскувальні накидки, які приховували їх від тепловізорів, спальний мішок, а також "імітатор сліду дикої тварини".У цьому ж напрямку прикордонники викрили 26-річного громадянина України, який може бути причетний до спроби переправлення іноземців. Чоловік під час затримання буянив та намагався відбитися.

У ДПС розповіли, що на в'єтнамців склали протоколи за ч.2 ст. 204-1 КУпАП за спробу порушення кордону. Будуть проведені всі необхідні фільтраційно-перевірочні заходи.

"А на нашого співвітчизника складено протокол за ст.185-10 КУпАП, до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 345 ККУ "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу", - йдеться в повідомленні.Крім того, поліції направили повідомлення про виявлення кримінального злочину, відповідальність за яке передбачено ч. 2 ст. 332 КК України за незаконне переправлення осіб через держкордон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...