Щоб помилуватися ялинкою, п'яна киянка ... викрала авто (фото)

Власник авто не став писати заяву на викрадачку.

Молода киянка взяла без дозволу автомобіль шапкового знайомого, щоб з'їздити помилуватися ялинкою. При цьому дівчина була в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє в Фейсбук патрульна поліція Києва, передають Патріоти України.

Інформація про подію надійшла на лінію 102 29 грудня близько 2:00. Чоловік, який телефонував поскаржився, що виявив пропажу свого автомобіля Skoda зі стоянки біля супермаркету. В автомобілі він залишив ключі, які перебували в замку запалювання, і дівчину, з якою познайомився напередодні через мережу інтернет.

Після пропажі машини чоловік намагався додзвонитися до пасажирки, однак на дзвінки вона не відповідала, тому він негайно звернувся в поліцію.
За допомогою камер "Безпечне місто" поліцейським вдалося розшукати автомобіль та затримати дівчину.
Під час спілкування з нею інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Алкотест показав 0,24 проміле. Крім того, киянка не мала посвідчення водія.

Дівчина пояснила, що, чекаючи в автомобілі свого знайомого, який відправився в магазин, їй раптом захотілося покататися і подивитися на новорічну ялинку на Подолі. Прихопивши з собою товариша, щоб не було сумно, вона вирушила туди.
Чоловік, який телефонував у поліцію в результаті відмовився писати заяву з приводу викрадення, а просто забрав свій автомобіль.

Інспектори склали на дівчину адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 уУправленіе транспортним засобом в стані сп'яніння) та за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КпАП.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...