Щоб розуміли, про кого мова: Влад Яма публічно помстився таксисту після інциденту

Таксист самовільно скасував замовлення через наявність у клієнтів ... багажу.

Влад Яма на своїй сторінці в соціальній мережі вирішив провчити таксиста. А все через неприємну ситуацію, яка трапилася в аеропорту, передають Патріоти України.

Виявляється, що хореограф разом зі своїми супутниками викликав таксі з аеропорту Бориспіль. Водій зателефонував, щоб уточнити, скільки вони мають при собі багажу. Але після вирішив, що він не буде їх забирати і без попередження скасував замовлення.
Влада Яму та його друзів цей вчинок сильно розлютив. У відповідь хореограф вирішив записати гнівне відео і розповісти всі подробиці події. Він навіть назвав держномер авто, щоб люди розуміли, про кого в даному випадку йде мова.
Звичайно, сам водій, швидше за все, не подивився таке звернення Влада Ями. Але все ж ситуація сталася не дуже приємна і в ній могла опинитися будь-яка людина. Адже ніхто не хоче просто так стояти в аеропорту і чекати.
Як розповів Влад Яма, що у них було багато багажу. А водій міг і попередити, що він не приїде, а не мовчки просто скасовувати замовлення. Адже це трата часу в першу чергу клієнтів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...