Щоб врятувати дівчинку 8 британських спецпризначенців вступили в бій проти 100 бойовиків ІД

Спецпризначенці вирішили не залишати виживших після вибуху мирних жителів і вели перестрілку з бойовиками протягом 6 годин.

Британські спецпризначенці Королівського військово-морського флоту влаштували перестрілку з сотнею бойовиків терористичної організації «Ісламська держава» заради порятунку афганської сім’ї з маленькою дівчинкою. Про це повідомляє The Daily Star.

За інформацією видання, це сталося, коли 8 спецпризначенців почули вибух під час патрулювання. Прибувши на місце події, вони побачили підірвану машину: бомба спрацювала, коли над нею їхав автомобіль з афганської сім’єю. Один з дорослих загинув на місці, а маленька дівчинка отримала поранення.

У загоні був медик-травматолог, який негайно став допомагати дівчинці і зупинив кровотечу. Потім на патруль напали, і бійцям довелося з боєм відходити в покинутий комплекс будівель.

Спецпризначенці вирішили не залишати виживших мирних жителів і вели перестрілку з бойовиками протягом 6 годин, чекаючи ночі, бо це було єдиним шансом скористатися приладами нічного бачення і отримати необхідну перевагу.

Після настання темряви британські спецпризначенці організували хибну атаку з іншого боку і змусили бойовиків повірити, що вони оточені. Завдяки цьому вдалося відійти та вивести цивільних без втрат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...