Щоб знищити докази: На Волині чоловік у балаклаві спалив авто браконьєрів з дубом

Самовільною вирубкою в Горинському лісництві браконьєри завдали шкоди на 68 тис. грн.

На дорозі Цумань-Берестяне у Волинській області чоловік в балаклаві спалив автомобіль браконьєрів, в якому знаходився крадений дуб, щоб знищити докази. Про це повідомляє пресслужба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, передають Патріоти України.

Спочатку працівники лісової охорони помітили автомобіль на єврономерах, зупинили його і виявили там крадене дерево. Браконьєри вирішили сховатися, проте вже через кілька хвилин повернулися на іншому авто. Один з порушників вийшов з машини в балаклаві і спалив автомобіль, який раніше зупинили охоронці. Також зазначається, що він погрожував співробітникам управління.

Особу порушника вже встановлено — він живе в смт Цумань і раніше вже неодноразово був затриманий за самовільну вирубку і крадіжку дубів. Самовільною вирубкою в Горинському лісництві браконьєри завдали шкоди на 68 тис. грн.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...