"Шеф дрюкає... Поїхав у Київ налагоджувати взаємодію з Зе": Нардеп від БПП "спалився" в Раді зі своїм телефоном

Журналісти показали телефонне листування нардепа з фракції БПП Дмитра Лубинця про рішення суду щодо виїмки архівних документів дільничних виборчих комісій Волновахи і Костянтинівки (Донецька область).

Дмитро Лубинець

Відповідні фото були зроблені кореспондентом Цензор.НЕТ 17 травня на засіданні Верховної Ради України, передають Патріоти України.

Уточнюється, що повідомлення Лубинець отримав від користувача "КС Вервейко Іван Дмитрович". Він зазначений на офіційному сайті нардепа як член його команди в Волновасі – "Спеціаліст з економіки підприємства".

В обов'язки останнього, зокрема, входить "виконання доручень народного депутата України у зв'язках з органами влади всіх рівнів Волноваського району, правоохоронними органами та ЗСУ".

Далі наводимо повідомлення без змін:

"Мохов, c*ка, виніс три ухвали по виїмці документів двк [дільнича виборча комісія] з архіву Києва Волновахи та Констянтинівки. Шевченко каже будуть робити виїмку, бо його шеф дрюкає. Я закинув йому, що поїхав у Київ налагоджувати взаємодію з Зе".

Відзначимо, що Дмитро Лубинець обраний у Раду по округу №60 у Донецькій області з центром у Волновасі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...