Школи закривають: На Харківщині від коронавірусу померла вчителька

У Харківській області - сплеск захворюваності коронавірусом: згідно з офіційною статистикою, за минулу добу було зареєстровано 750 нових хворих. За цим показником регіон ділить 4-5 місця в Україні з Вінницькою областю.

З 17 березня на дистанційне навчання переходить Берестовеньковскій філія Красноградського ліцею №4 - тут від коронавируса померла вчителька. Ліцеї №1 і №3 в Красноградської громаді - вже на змішаному навчанні, передають Патріоти України з посиланням на Суспільне.

"У нас дві школи на змішаному навчанні. Частково перейшли на дистанційну роботу ліцеї №1 і №3", - розповіла консультантка Красноградського центру професійного розвитку педагогічних працівників Ніна Кравченко.
На даний момент в Красноградській громаді хворіють 16 працівників шкіл, ще двоє - під підозрою. Також серед тих, що заразилися - двоє дітей. Голова Красноградської громади Світлана Кривенко не виключає переходу всіх шкіл на дистанційне навчання. "Обстановка дуже гостра. У селі Іванівське вчителька померла. Вона працювала у Берестовеньківській філії, вона переходить на дистанційне навчання з 17 березня. Це близько 130 дітей", - повідомила Кривенко.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...