Шлях до серця чоловіка..: Зіркова українська тенісистка розповіла, як познайомила бойфренда-француза зі своєю бабусею

Українська тенісистка Еліна Світоліна з кінця 2018 року зустрічається з французьким колегою Гаелем Монфісом. Влітку минулого року одеситка привезла бойфренда на батьківщину, і розповіла, що привело його в найбільший захват після відвідин України.

Еліна Світоліна та Гаель Монфіс

Світоліна розповіла про свої стосунки з Монфісом. Найбільше француза вразив український борщ, передають Патріоти України з посиланням на Vogue.

"З Гаель ми зустрілися трохи більше року тому в Парижі. Знайомі були давно, тому що часто виступали на одних і тих же турнірах, але особливо ніколи не спілкувалися – так, пара коротких розмов. Одного разу я приїхала в Париж і раптово отримала від нього запрошення піти в бар. Виявляється, він давно стежив за мною в Instagram і коли побачив, що я в Парижі, то вирішив не втрачати час. Після того вечора ми зустрілися на наступний день і вже гуляли по місту кілька годин, пройшли пішки близько 10 кілометрів. Так все і закрутилося", – сказала тенісистка.

"Гаель вже був в Україні, де познайомився з моєю бабусею, яка закохала його в український борщ. З батьками він був знайомий раніше, так як іноді вони приїжджають до мене на турніри. Мені було важливо, щоб бабуся, одна з найважливіших людей в моєму житті, побачила його. З родиною Гаеля я теж знайома. До речі, з його родичами я практикую свій французький, так як вдома ми в основному спілкуємося англійською", - розповіла Світоліна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...