Шлях до слави - він такий: В українки, яка скувала себе ланцюгом з коханим, на руці утворилися виразки (фотофакт)

Закохані в паніці, та припиняти випробування не збираються.

Пара закоханих з Харкова, які в день Святого Валентина скували себе одним ланцюгом на три місяці, щоб потрапити в Книгу рекордів, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. У дівчини з'явилися рани на зап'ясті, однак знімати ланцюг вони не збираються. Про це Олександр та Вікторія розповіли в своєму Instagram-акаунті, передають Патріоти України.

У Instagram-історіях Олександр розповів, що ранок пари почався не самим радісним чином і показав руку дівчини, де на зап'ясті біля ланцюга з'явилися великі виразки. Вікторія додала, що вони сильно болять. Мазь, яку застосовували напередодні, не допомогла.
При цьому пара вже зверталася в лікарню, але там сказали, що турбуватися не потрібно і все в порядку. Спочатку рана з'явилася, тому що одна ланка ланцюга була розпечена, але з часом ситуація з зап'ястям стала гірше.
Вранці в середу пара викликала бригаду "Швидкої допомоги", про що вони також розповіли в Instagram-історіях, і медики не їхали понад двадцять хвилин. Що сказали лікарі, оглянувши руку Вікторії по приїзду, пара вирішила не розповідати.
Ближче до вечора в акаунті Олександра та Вікторії з'явився пост, в якому вони розповіли про проблеми з рукою дівчини, подякували за поради і звернулися за допомогою до підписників, тому що нічого не знають в столиці. "Порадьте, будь ласка, якогось хорошого лікаря в Києві - недорого! А то ми в паніці і нічого тут не знаємо", - написано в пості.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...