Шокована насильством у Білорусі українська співачка підтримала протестувальників і поставила "діагноз" Лукашенку

Протести в Білорусі тривають вже п'ятий день.

Оля Полякова засудила Олександра Лукашенка, який утримує владу ціною життя і здоров'я білоруських громадян, що вийшли на протести після виборів 9 серпня. Співачку обурили дії силовиків і відсутність співчуття у тих, хто схвалює жорстоке придушення мирних протестів, передають Патріоти України.

"Немає ніяких виправдань подібній жорстокості! І ніяка влада не варта каліцтв і життів! Чіплятися за неї такими маніакальними засобами може тільки психічно хвора людина! - написала Полякова в Instagram, опублікувавши фото поранених протестувальників. - Я не можу дивитися на те, з яким завзяттям б'ють людей ті, хто покликаний їх захищати! Це підло! Це жахливо! Так не можна! І це ні до чого доброго не приведе! А ще більше я обурена тими, хто це все намагається пояснити і виправдати... Люди, бережіть себе! Білорусь, живи!"

Також співачка процитувала рядки з трактату "Государ" філософа і політика Ніколо Макіавеллі: "Правитель, що має ворогом весь народ, не убезпечить себе ніколи; чим до більших жорстокостей буде він вдаватися, тим слабкішим стане його державний лад".

Оля Полякова не вперше висловлюється на підтримку білорусів, але якщо попередній її пост став мішенню хейтерів, нова публікація зустріла схвалення і подяки - в тому числі і від жителів Білорусі: "Оля молодець! Майже ніхто з українських зірок не пише про те, що відбувається у Білорусів!" - пишуть у коментарях. - "Спасибі величезне за підтримку! Нам вона дуже потрібна зараз". "Величезне спасибі, що показуєте реальну картину".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...