Шокуючі фото харківської дитячої лікарні показали в мережі

Користувачі пишуть, що в такому стані лікарня залишається довгі роки.

У мережі показали фото жахливого стану дитячої лікарні № 19 у Харкові, передають Патріоти України.

У кадр потрапили облізлі стіни моторошного синього кольору, пофарбовані половою фарбою двері в кабінети, і в довершення - півстоліття не бачивший ремонту туалет.

«Після походу в 19-у дитячу лікарню (приймальне відділення) у мене з'явилося тільки одне бажання - віддати свою дитину на поглиблене вивчення англійської мови, щоб після школи він вступив у іноземний вуз і влаштував своє життя в будь-якій цивілізованій країні світу», - прокоментувала фото їх автор.
Пост продовжує набирати перегляди. Користувачі пишуть, що в такому стані лікарня залишається довгі роки.

Прокоментували запис і медики лікарні. Колишня співробітниця звинувачує у всьому головного лікаря, повідомивши, що пропрацювавши там 8 років, поїхала в Польщу. Інші медпрацівники, навпаки, з гордістю відзначили високу фахову підготовку колег, підкресливши, що вони ділять з хворими всі тяготи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...