Шокуючі кадри: У мережі показали, як виглядали легені померлого від коронавірусу

Незважаючи на зусилля медиків, пацієнт помер через тиждень.​

У мережі з'явилися шокуючі рентгенівські знімки і скани комп'ютерної томографії з зображенням легких хворих коронавірусів, який став причиною пандемії. Зокрема, радіологічне суспільство Північної Америки (Radiological Society of North America) опублікувало знімки легень 44-річного жителя Китаю, який працював на ринку в Ухані (звідки, як вважають, почала поширюватися епідемія) і який помер від COVID-19, передають Патріоти України.
На фото видно, що з часом збільшуються білі плями в нижній частині дихальних органів. Радіологи називають це симптомом «матового скла». Він відображає різні патологічні зміни в легеневій тканині.
Як підкреслює видання Daily Mail, на фото помітно як присутність рідини в легенях чоловіка поступово стає все більш виразною - від першого зображення A до останнього F.Китаєць потрапив до лікарні в грудні 2019 року - після того, як у нього протягом двох тижнів спостерігався сильний кашель і висока температура. Лікарі діагностували пневмонію і гострий респіраторний дистрес-синдром. Незважаючи на зусилля медиків, пацієнт помер через тиждень.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...