Шоу починається: "Голос країни". Що варто знати про новий сезон

Новий сезон обіцяє кардинально відрізнятися від попередніх, адже оновився склад журі та ведучих бекстейджу, а серед учасників з’являться вже відомі виконавці.

Уже цієї неділі, 24 січня, о 21:00 відбудеться прем'єра 11 сезону шоу Голос країни, передають Патріоти України.

Новими наставниками стали Олег Винник і Надія Дорофєєва, які приєдналися до вже досвідчених Монатика і Тіни Кароль. Олег Винник зізнався, що буде шукати людей, які зможуть донести голосом глибокі почуття, Надя Дорофєєва — сучасних і стильних виконавців, Дмитро Монатик — сміливих людей, які не бояться змінюватися, а Тіна Кароль — у пошуку самородків.

Для сліпих прослуховувань Тіна Кароль обрала костюм з еко-шкіри від Каті Сильченко, Діма Монатик — костюм від бренду Off-White, Надя Дорофєєва — блискучий костюм у паєтках і платиновий блонд, а Олег Винник — класичний чорний костюм.

Головними ведучими проєкту традиційно стали Катя Осадча та Юрій Горбунов, а ось ведучими бекстейджу стали шоумен і радіоведучий Слава Дьомін, а також випускниця шоу Голос Анна Трінчер.

У цьому сезоні на сліпі прослуховування прийшли фанати шоу з Китаю і Марокко. Крім того, на сцені з’явиться кілька уже відомих глядачеві артистів: Надія Мейхер, чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк, відомий дует, тимчасово поставлений на паузу, а також хороша подруга Мішель Андраде.

Продюсер шоу Володимир Завадюк зізнався, що новий сезон буде наймузичнішим, і голоси учасників зможуть вразити глядачів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...