Шпана голосила під вікнами: На Росії чоловік розстріляв п'ятьох людей із мисливського карабіна (фото, відео)

Кривавий інцидент трапився 4 квітня.

У російському селищі Елатьма під Рязанню місцевий житель із мисливського карабіна розстріляв п'ятьох людей зі свого під'їзду, нібито через те, що йому не сподобався шум після 22:00 в одній із сусідніх квартир. Кривавий інцидент трапився 4 квітня, підозрюваного затримали, а слідчі вже порушили кримінальну справу, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У мережі було опубліковано відео з місця події, а також фото стрілка і жертв.

За версією слідства, того вечора між 32-річним місцевим жителем і компанією молодих людей відбулася перепалка: чоловікові не сподобалося, що ті голосно розмовляли під його вікнами. В результаті росіянин дістав мисливську рушницю й відкрив вогонь. Трьох людей він розстріляв у під'їзді, ще двох – на вулиці, всі п'ятеро від отриманих поранень померли.

В ГУ МВС у Рязанській області повідомили, що зброя була знайдена в квартирі підозрюваного. Його самого затримали недалеко від місця злочину, було порушено кримінальну справу за статтею КК РФ "Вбивство двох або більше осіб". Зазначається, що слідство має намір клопотати про взяття підозрюваного під варту, але повна картина події ще встановлюється.

Стрілок

Як повідомляє Telegram-канал Lifeshot, загиблим було від 22 до 31 року – всі вони не місцеві і з убивцею раніше знайомі не були. Водночас у мережі стверджують, що той декілька місяців тому поніс адміністративне покарання через публікацію свастики в своїх соціальних мережах.

Стрілок із сім'єю

"Антона Франчікова, який розстріляв п'ятьох людей, залучали до "адміністратівки" за зображення свастики в соцмережах. Останнім часом чоловік перебував у відпустці по догляду за дітьми. Його дружина в цей час працювала лікаркою-терапевтинею у місцевій лікарні", – йдеться в повідомленні.

Жертви російського стрілка

Жертви російського стрілка

Жертви російського стрілка

Жертви російського стрілка


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...