Штрикає гострим предметом у сідниці: У Вінниці невідомий полює на жінок (відео)

У поліцію та лікарню звернулися вже чотири постраждалі.

У Вінниці невідомий полює на жінок і штрикає їх гострим предметом. До поліції із такими заявами до них звернулося вже чотири місцеві мешканки, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

На вінничанку Людмилу напали у дворі, коли вона гуляла з дитиною. За її словами, відчула удар у сідницю. Чоловік швидко втік, а на місці удару вона побачила прокол.

За кілька днів те саме повторилося на іншому кінці міста. Потерпіла Наталя про інцидент написала у соціальній мережі. Пост швидко поширився і виявилося, що Наталя та Людмила не єдині жертви нападника. У коментарях жінки написали про інші подібні випадки.

У поліції кажуть, що до них звернулося чотири жінки із однаковими скаргами. "Ми задіємо всі оперативні і пошукові можливості. Переглядаються відео з камер нагляду. Усі потерпілі описують чоловіка в темній куртці в капюшоні та з рюкзаком", - розказує речниця поліції Вінниччини Анна Олійник.

Жертв нападника направили до центру СНІДу. Наталя дуже переживає, що невідомий міг її чимось інфікувати.

Головний лікар центру каже, мовляв, ймовірність інфікування таким способом менше одного відсотка, але вона існує. Тому перше, що необхідно робити в таких випадках, бігти до лабораторії. "Здають три аналізи на гепатит Б, С і маркери ВІЛ-інфікування", - каже головний лікар центру профілактики СНІДу Ігор Матковський.

Після здачі аналізів жінкам призначили антиретровірусну терапію, яка, у випадку зараження, не дасть ВІЛ- інфекції поширитись. Проти гепатитів такого лікування не існує. Чи інфікувалися жінки, стане відомо не одразу.

Людмила каже, що тепер побоюється виходити з дому. "Я взагалі не виходила, тільки в п’ятницю, коли аналізи здавала і сьогодні перший раз. Вже налякане все місто", - каже вона.

Усі первинні аналізи у жінок негативні, тож якщо протягом року у якоїсь з них виявлять гепатит чи ВІЛ, то справу перекваліфікують з нанесення легких тілесних ушкоджень на навмисне зараження. Утім, наразі навіть фоторобота підозрюваного немає, оскільки жодна з жінок не змогла описати нападника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...