Штурм Капітолію в США: Найколоритніший учасник заворушень виявився ... фанатом Ху*ла (фото)

Анджелі під час протесту охоче позував для фотографій в пухнастому головному уборі з голим торсом, а також люто кричав у мегафон, коли метав спис з американським прапором.

У середу, 6 січня, у Вашингтоні (США) під час засідання Конгресу по затвердженню результатів голосування Колегії вибірників на виборах президента США, до Капітолію увірвалися прихильники президента Дональда Трампа, найпомітнішим серед яких був чоловік з рогами - Джейк Анджелі з Арізони. Він колишній актор і прихильник правого руху конспірологів QAnon. Про це повідомляє The Telegraph, передають Патріоти України.

Анджелі під час протесту охоче позував для фотографій в пухнастому головному уборі з голим торсом, а також люто кричав у мегафон, коли метав спис з американським прапором.

Прихильник Трампа вірить в теорію змови і в те, що уряд США контролюють члени Deep state - педофіли-сатаністи, які п'ють кров своїх жертв і виступають проти чинного президента Дональда Трампа, а також є шанувальником президента РФ Володимира Путіна. У нього є спільні фото з Джуліані.Теорія QAnon з'явилася з дописів користувача 4сhan, який підписувався як "Q". Він стверджував, що є високопоставленим військовим і, нібито, знає, що Трамп ось-ось розкриє всесвітню організацію педофілів і "тисячі відомих педофілів будуть покарані". Серед ймовірних педофілів члени QAnon називають зірок поп-культури, таких як Том Хенкс або Опра Уїнфрі, членів Демократичної партії, сім'ю саудівського шейха, а серед борців за правду - Трампа і президента Росії Володимира Путіна.

У 2018 році Анджелі приєднався до руху QAnon і став його обличчям. В минулому році його бачили на мітингах прихильників цієї теорії в різних містах, де він з'являвся в образі шамана з рогами на голові і розфарбованим обличчям.

Під час штурму будівлі Капітолію Анджелі був в самому центрі подій і дістався до помосту в залі Сенату, де всього кілька хвилин тому говорили віце-президент Майк Пенс і Ненсі Пелосі.

Анджелі має татуювання з зображенням президентської стіни Трампа на кордоні з Мексикою і набір з трьох вкладених трикутників, древній символ вікінгів, відомий як валькнут.

У мережі також повідомляли, що Анджелі підтримує рух проти расової дискримінації Black Lives Matter і був помічений на одній з акцій протесту.

Анджелі підтвердив, що дійсно був на протесті Black Lives Matter. Однак він прибув туди в якості правого, щоб виступити проти демонстрантів в захист прав темношкірих.

Як відомо, прихильники президента США Дональда Трампа влаштували масову акцію протесту, яка завершилася захопленням будівлі Капітолію. Мітинг проходив на тлі затвердження результатів президентських виборів, на яких переміг Джо Байден.

Варто зауважити, що деякі прихильники Трампа, які увірвалися до приміщення Конгресу, мали при собі зброю і перцеві балончики.

Додамо, що 7 січня Конгрес США, незважаючи на заворушення і захоплення Капітолію, офіційно підрахував голоси Колегії вибірників і визнав Джона Байдена обраним президентом.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...