Штурм Капітолію в США: Поліція заарештувала одного з найпомітніших учасників протесту

Фото колоритного персонажа облетіло всі інформаційні агенства світу.

Поліція США затримала і пред'явила звинувачення Джейкобу Ентоні Чанслі, також відомому як Джейк Анджелі, який брав участь у захопленні Капітолію в день затвердження Конгресом результатів американських виборів президента 6 січня. Саме Анжелі став одним з найяскравіших учасників штурму - він надів на голову шапку з рогами, а обличчя розфарбував в кольори американського прапора. Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції США, передають Патріоти України.

"Стверджується, що Чанслі був упізнаний як чоловік, помічений у ЗМІ, який увійшов в будівлю Капітолію в рогах, головному уборі з ведмежої шкури, червоною і біло-синьою фарбою на обличчі, без сорочки і в коричневих брюках. Ця людина несла спис приблизно 6 футів (близько 2 метрів - ред.) в довжину з американським прапором, прив'язаним трохи нижче леза", - йдеться в повідомленні відомства.

Джейкобу Ентоні Чанслі пред'явили звинувачення в умисному проникненні і знаходженні в будівлі Конгресу без законних підстав, а також у насильницькому вторгненні і порушенні громадського порядку на території Капітолію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...