"Штик мені в ж*пу!": Російський співак зобразив десантника-гея, чим неабияк розлютив екскомандувача ВДВ

Кіркорову порадили видалити відео і вибачитися «для свого ж блага», бо «десантника може образити кожен, але не кожен встигає вибачитися».

Російський співак Філіп Кіркоров зняв гумористичне відео, в якому зобразив десантника-гея, а глава комітету Держдуми з оборони Володимир Шаманов, який раніше був командувачем Повітряно-десантних військ, тепер вимагає від нього вибачень, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У відеоролику Кіркоров по відеозв’язку телефонує нібито колишньому товаришеві по службі Мартинову, «щоб згадати армійські будні». Потім він у сорочці й блакитному береті, згадує, як вони з Мартиновим спали під однією ковдрою і милися в одній лазні. «А чи не вдарити нам горілочки, штик мені в жопу?» — каже Кіркоров.

В кінці ролику співак дізнається про те, що туди вбудували рекламу мастила «Анус», встає і йде, вимагаючи послати замовників «в анус». На прощання він заявляє, що він ні за які гроші не зніметься в такому ролику, і рве на собі тільняшку зі словами «штик мені в жопу».

Це відео було знято в рамках проекту #вмаскешоу. Раніше в рамках цього проекту Кіркоров зобразив пеніс і заспівав «пісню простати», висміявши передачу Олени Малишевої «Жити здорово!»

Шаманов вважає, що Кіркоров повинен видалити це відео. В іншому випадку він ризикує накликати на себе гнів представників цього роду військ. «Я хочу сказати Філіпу Кіркорову, що є в Росії приказка: не буди лихо, поки воно тихо. Як і багато десантників, я подивився цей огидний сюжет, де ви, пан Кіркоров, ображаєте два головних символи десантників — тільняшку і берет», — сказав Шаманов.

Він порадив видалити відео і вибачитися «для свого ж блага» і нагадав Кіркорову про висловлення «десантника може образити кожен, але не кожен встигає вибачитися».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...