"Шукають варіант": "Путін хоче піти з Донбасу, "зберігши обличчя", але не знає як", - генерал

На Кремль все більше тиснуть західні санкції і у РФ не вистачає ресурсів довго підтримувати війну на Донбасі.

Росія хоче повернути окупований Донбас Україні, але на своїх умовах і «зберігши обличчя». Таку думку висловив генерал-майор запасу ЗСУ Володимир Гаврилов, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

«Це все закінчиться, тому що не в інтересах Росії тримати цей конфлікт довго. Вони не мають ресурсу, мають наростаючі проблеми всередині країни, які їх змушують йти на якісь варіанти "переможного виходу з України". Вони хочуть вийти, але так, щоб своєму населенню потім сказати - бачите, ми досягли мети, ми переможці. Зараз вони шукають такий варіант. Час на нашому боці», - заявив Гаврилов.

Генерал нагадав про західні антиросійські санкції, про те, що економіка Росії перебуває в стані стагнації. І Україні варто використовувати цей час, який працює на нашу країну. Україна повинна розвивати економіку, покращувати життя людей, боротися з корупцією. «Якщо ми зробимо реформи, здолаємо корупцію, залучимо інвестиції і люди в Україні будуть жити набагато краще, ніж в Росії, це кінець будь-яким імперським амбіціям РФ. У Москві це дуже сильно розуміють, головне, щоб і ми це розуміли і робили», - підкреслив Гаврилов.
За словами генерала, сила України полягає в тому, щоб не боятися агресора. Він радить спокійно сприймати будь-які крики Росії з приводу що вони нас «з'їдять». «Це істерика. Вони не змогли досягти своїх цілей в 2014 році. Вони не очікували, що в Україні крім корумпованого керівництва є ще громадянське суспільство. Вони ніколи не очікували, що буде такий феномен як волонтери або якісь батальйони, що неможливо в російській системі, де відсутнє громадянське суспільство», - заявив він.

Гаврилов ще раз підкреслив, що в українців є те, чого немає у росіян, гостре відчуття свободи. І в цьому наша сила, яку Україна показала «братній» Росії ще в 2014 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...