Шукають військові дрони з інфрачервоними камерами: На Росії третій тиждень не можуть знайти загадково зниклий літак

19 липня літак Ан-2 авіакомпанії "Фенікс" вилетів з селища Кирен в Тункинскій долині Бурятії, а потім не вийшов на зв'язок.

У Росії ось уже шістнадцятий день тривають пошуки зниклого літака Ан-2, який 19 липня вилетів з Бурятії в Іркутську область і на борту якого було шестеро людей, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Однак рятувальна операція поки не увінчалася успіхом. "Для пошуків зниклого Ан-2 залучені безпілотні літальні апарати Східного військового округу (СВО)", - заявили в прес-службі округу.

Для більш ефективного пошуку буде організовано цілодобове чергування. Розрахунок буде постійно вести коригування маршруту, а площа обстеження території за допомогою БЛА "Орлан-10" буде збільшуватися. Моніторинг буде проводитися не менше десяти годин в день. Безпілотники оснащені інфрачервоними камерами, що дозволяє вести пошуки і в нічний час.
Нагадаємо, що 19 липня літак Ан-2 авіакомпанії "Фенікс" вилетів з селища Кирен в Тункинскій долині Бурятії, а потім не вийшов на зв'язок. Повітряне судно здійснювало обліт території для визначення області хімічної обробки з повітря лісів від шовкопряда.
За даними пошуково-рятувального центру, на борту судна, крім двох членів екіпажу, перебували командири ще чотирьох екіпажів - їм показували район для проведення сільгоспробіт. З 30 липня в Тункінскому районі Бурятії діє режим надзвичайної ситуації.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...