Шукати справи на Філатова: Із Києва до Дніпра відправився десант ГПУ і СБУ, - політолог

Неосвіченість президента в елементарних речах уже породила безліч конфліктів, які поступово охоплюють всю Україну.

Популярний український блогер і політолог Олексій Голобуцький повідомив, що президент Володимир Зеленський в інтерв'ю "Українській правді" зробив дуже неоднозначну заяву щодо сепаратизму мерів. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Як зазначив політолог, із цих слів Зеленського виходить, що він дійсно просто не бачить різниці між виборними і призначеними чиновниками, між місцевим самоврядуванням і президентською вертикаллю виконавчої влади. Чи то не читав Конституцію і закони, чи йому не зовсім зрозуміло пояснили. Хоча теоретично це вивчають у старших класах на уроках "Основи держави і права".

Політолог пише, більш ніж через рік перебування на посаді Зеленський щиро вважає мерів і місцевих рад нижчою ланкою виконавчої влади і тому також щиро обурюється їхнім небажанням чітко виконувати вказівки Кабміну, Офісу президента і особисто Зеленського. На жаль, ця неосвіченість в елементарних речах уже породила безліч конфліктів, які поступово охоплюють всю Україну. Борис Філатов у Дніпрі, Олександр Шаповал у Покрові або Анатолій Бондаренко в Черкасах – далеко не єдині мери, на яких із кожним днем збільшується пресинг центральної влади.

За словами Голобуцького, буквально днями до Дніпра приїхали заступник генпрокурора Андрій Любович та заступник голови СБУ Володимир Горбенко. Вони обидва вимагали від Дніпровської прокуратури та Дніпровського управління СБУ одного й того ж: компромат на мера Дніпра Філатова. Стали відомі й завдання, видані міській прокуратурі та СБУ: у будь-який спосіб відшукати ознаки бодай якогось кримінального злочину хоч у якихось діях мера Філатова й чиновників міськради.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...