"Швидкі" щодня привозять нових хворих: Лікар показала фото з COVID-центру на Закарпатті

Закарпатська область залишається одним з епіцентрів COVID-19 в Україні.

Коронавірус продовжує стрімко поширюватися в Закарпатській області. Кількість нових інфікованих, яких щодня доставляють в лікарню, меншою поки не стає. Про це в Facebook розповіла лікар Богдана Булеза, яка працює в COVID-центрі Ужгорода. Також вона опублікована кілька знімків, які демонструють небезпеку інфекції, передають Патріоти України.

"Швидкі з сиренами щодня підвозять все нових і нових пацієнтів. Хворі різні з легким перебігом, безсимптомні, важкі, киснево-залежні. Більшість не вірить в існування вірусу, або якщо і вірить, то впевнені, що вони не інфікуються, з ними це не трапиться, та й просто вже всі втомилися від карантину!" – розповіла вона.

Булеза зазначила, що спрогнозувати перебіг хвороби неможливо. Бувають пацієнти, які надходять з легкою формою, однак за лічені години їхній стан різко погіршується, і вони мають потребу в кисні.

"Хворий тримає тебе за руки і через маску тихо питає: "А доживу я до завтра?" А ти не знаєш, що відповісти. Кожен з лікарів намагається робити все можливе і неможливе! Вірус існує, він важкий, тому не нехтуйте своїм і нашим здоров'ям, бережіть себе і своїх рідних", – зазначила вона.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...