Сім'я не така вже й благополучна, як казали сусіди: У Києві 29-річна жінка і дитина випали з вікна квартири (відео)

Правоохоронці розповіли, що від отриманих травм обидві потерпілі загинули на місці.

У Києві 22 жовтня на вулиці Солом'янська жінка з дитиною випали з вікна квартири на дев'ятому поверсі. У поліції розповіли подробиці страшної трагедії і показали відео з квартири. Так, згідно з даними пресслужби поліції загиблій матері було 29 років (раніше говорили, що близько 40), а доньці - шість. А судячи з моторошних кадрів з квартири, сім'я не така вже й благополучна, як казали про неї сусіди, передають Патріоти України.

У приміщенні страшна антисанітарія і безлад. Страшно уявити, що дитині довелося жити в таких умовах.

Правоохоронці розповіли, що від отриманих травм обидві потерпілі загинули на місці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, в рамках якого поліцейські встановлять усі обставини та причини цієї події.

"Встановлено, що з дев'ятого поверху квартири випали 29-річна жінка та її 6-річна дочка, які від отриманих травм померли", - розповіли в Національній поліції.

Попередньо слідством було встановлено, що жінка проживала в квартирі разом з родичами і мала певні життєві проблеми.

Зазначимо, що сусіди говорили, що сім'я благополучна, але у жінки є проблеми (які саме, не уточнювалося). Також, повідомлялося, що у дитини є батько, який нібито працює будівельником.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...