Скандал на Закарпатті: Через бездіяльність лікаря помер батько 12-ти дітей (відео)

Чоловік звернувся у лікарню по допомогу, але реаніматолог йому відмовив без причини.

Про бездіяльність виноградівського реаніматолога Юрія Зейкана повідомляє в соцмережі Ліза Порташ, передають Патріоти України.

За її словами, хворий Варга І.В., батько 12-ти дітей, звернувся у лікарню із нежитю, а на другий день вечером йому стало важко дихати. Він просив про допомогу, щоб його забрали в реанімацію, але реаніматолог Зейкан йому відмовив без причини.

"Перебуваючи у великому розпачі, у неділю ранком, зовсім не прийшло у голову зняти відео, як вів себе п. Зейкан, коли син запитав у нього, хай відповість чому не захотів допомогти батькові? Він виривав ручку на дверях і тікав, я з сином Віталіком не відпустили втекти і хоть трошки зробили відео. Друзі, знайомі, а вас у мене дуже багато порядних людей по всьому світі, не могла викласти раніше, бо до сьогодні у великому стресі, що ми бачили і чули від п. Зейкана, дуже мені боляче, що то все було на очах у дочки Делічки і сина Віталіка, і мене тоже, то ж давайте друзі зробимо відомим цього (горе лікаря)... Діти та жінка дякують, хто старався допомогти хворому, а Бог один все бачив", – пише жінка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...