Скандал набирає обертів: В українській школі ввели платні уроки

Батькам першокласників пропонують оплачувати новий предмет "Логіка", який буде п'ятим уроком.

В одній зі шкіл Києва батьків попередили про новий предмет, за який потрібно буде платити гроші. Йдеться про школу №263 на вулиці Сержа Лифаря. Так, батькам першокласників пропонують оплачувати новий предмет "Логіка", який буде п'ятим уроком. Про це повідомила одна з мам на сторінці "Батьки SOS" на Facebook, передають Патріоти України.

Жінка цікавиться, наскільки таке нововведення законно і питає поради у інших батьків. "Добрий день! У мене таке питання. Дитина пішла в 1 клас, зараз оголосили, що з 1 жовтня вводять новий предмет "Логіка", два дні на тиждень п'ятим уроком. Він платний. Сказали, звичайно, не обов'язково відвідування, але бажано. Наскільки це законно? Є офіційні підтвердження такого нововведення?" - написала автор посту.

У коментарях користувачі відповіли жінці, що така практика вже існує в декількох школах. Інші мами написали, що у них є цей предмет, але за нього платити не потрібно.

  • Це додатковий урок, за бажанням. У нас в школі теж є. Коштує 23 грн. Скажіть, а платні танці, малювання в школі додаткові у вас теж шок викликають?
  • А де в цей час діти, які не йдуть на урок, але у них ГПД у цьому класі?
  • Нам сказали, що в цьому році Логіку ввели в 1-2 класах обов'язково. Це якийсь указ президента, пояснили в школі нам. Все безкоштовно.
  • Для початку потрібно з'ясувати не повинен такий предмет бути безкоштовним!!! А якщо це додатковий просто то чим він вам заважає, хай хто має можливість, нехай ходять. Логіка це добре.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...