Скандал у донецькому "дербі": Президенту "Олімпіка" погрожують жорстким покаранням за матюки в прямому ефірі (відео)

Глава суддівського корпусу УАФ заявив, що гол у ворота "Шахтаря" не зарахували справедливо.

Лучано Лучі

Очільник суддівського корпусу УАФ Лучано Лучі прокоментував скандальний епізод зі скасованим голом "Олімпіка" в матчі 17-го туру УПЛ проти "Шахтаря", а також відреагував на нецензурне висловлювання президента "Олімпіка" Владислава Гельзіна на адресу арбітрів та їхнього куратора, передають Патріоти України.

"Снурніцин заважав Трубіну, тому він перебував в активній позиції. Тому офсайд зафіксовано правильно. Арбітр VAR зробив свою роботу, підказавши головному судді про цей епізод. Це було коректне рішення арбітра - скасувати гол після VAR", - цитує Лучі Профутбол Digital.

Глава суддівського корпусу заявив, що боса "Олімпіка" Гельзіна чекає жорстке покарання за його поведінку після матчу. "Я не буду коментувати заяв Гельзіна, але зараз можу підтвердити вам, що КДК ухвалить дуже жорстке рішення щодо його поведінки. В Європі така поведінка не приймають і не терплять", - підсумував Лучі.За інформацією каналів "Футбол", Гельзін з матами двічі пробував увірватися до роздягальні суддів поєдинку: в перерві та після матчу. Обидва інциденти відображені в рапортах головного арбітра Юрія Іванова та делегата поєдинку Геннадія Прокоповича.
Глава комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка вже заявив, що найближчим часом на президента "Олімпіка" буде відкрито справу.
СКАНДАЛ У МАТЧІ ОЛІМПІК - ШАХТАР
6 березня "Олімпік" на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського програв "Шахтарю" з рахунком 0:1.
На 38-й хвилині зустрічі головний арбітр Юрій Іванов скасував гол форварда "Олімпіка" Таддеуса Нкенга у ворота "гірників", зафіксувавши офсайд після перегляду відеоповтору. Суперечливе рішення викликало чимало обурення у вболівальників.Після матчу президент "Олімпіка" Владислав Гельзін перервав інтерв’ю головного тренера свого клубу Юрія Калитвинцева та потужною лайкою розкритикував роботу арбітрів та їхнього куратора італійця Лучано Лучі, назвавши того п***расом.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...