Скандал у Харкові: Ветеранів Другої світової нагородили медалями від Ху*ла (відео)

У вкладеннях до медалей зазначено, що нагорода вручається за указом президента РФ Володимира Путіна, який підписаний 13 червня 2019.

Українські ветерани Другої світової війни отримали медалі до 75-річчя перемоги від імені російського президента Володимира Путіна. Передачу медалей ветеранам в Харкові організував голова "Харківської міської організації ветеранів" Микола Ляшенко, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

У вкладеннях до медалей зазначено, що нагорода вручається за указом президента РФ Володимира Путіна, який підписаний 13 червня 2019. "Був указ президента. Президенти у нас бувають у всіх країнах СНД, і у всіх були укази. Просто нам привезли їх звідти, ці медалі. Ми порадилися на своїх зборах і вирішили, що ніякої проблеми тут немає. Нам їх привезли з Білорусі, тому що там на кордоні дозволили їх провезти. А в Бєлгороді не дозволяють, хоча тут поруч, а не через державу", - заявив Микола Ляшенко.

За словами голови ГО "Харківська міська організація ветеранів", в Україні теж виготовили такі медалі, однак ціна на них становила 300 гривень. Саме тому вони купили російські медалі. "У нас же такі ж медалі надрукували в Україні. Красива медаль наша українська - її якась фірма робила під Києвом. Але зробили ціну 300 грн, це ж з глузду з'їхати. Хто може купити таку медаль? Розумієте, в чому справа? А звідти привезли майже безкоштовно. Вони обійшлися по 150 рублів, їх там купили. Загалом, обійшлися десь по 60 грн. Якби нам зробили українські за 50, то ніхто звідти не привозив би", - зазначив Ляшенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...