Скандал у Київській політехніці: Студенти посварилися з керівництвом вишу через приміщення "Студентського телебачення" (відео)

Телебачення у КПІ існує вісім років.

Студенти Київського політехнічного інститут посварилися із керівництвом вишу. У них забрали приміщення, де вони знімали своє "молодіжне кіно". Відеоролики з інститутського життя викладали в інтернет і кажуть, що інколи були "незручні" викладачам. В університеті запевняють, що наводять порядок, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За два роки у холі молодь облаштувала "студентське телебачення", але їм наказали виселитися. Студенти із навчального корпусу винесли шафи, дивани і техніку.

Їхньому телебаченню вісім років, а переселяють їх удруге. Приміщення площею 50 квадратів студентам виділив ректор у 2016 році. Молодь купила мікрофони, принесла з дому комп’ютери, меблі і навіть студію з декораціями "збудувала". На своєму телебаченні вони не мали керівників, а знімали і монтували ролики про життя у "КПІ". Назбирали у мережі 17 тисяч підписників.
У відео показували студентські мітинги, на яких вимагали ремонту в гуртожитках. Критичні ролики, кажуть, ректорат просив видалити. Студенти пручалися.
Розвивати "молодіжне телебачення" студентам тепер пропонують у новому приміщенні. Викладачі розповідають, що діяльність молоді незаконна. «Немає документів, що тут перебуває якась організація», - каже заступник ректора Петро Киричок.

На місце, де була студія, заселять майже півсотні охоронців. Студентів просять узаконити свою діяльність. Речі студенти відвозять в гуртожитки та обіцяють, що самі будуть орендувати нову студію за межами вишу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...