Скандал у Великій Британії: Уряд країни спонсорує організацію оргій

В рамках компанії по порятунку бізнесу в сфері послуг уряд дає позики компаніям, які сильно постраждали від пандемії.

Британські журналісти (а з ними і платники податків) обурені своїм урядом. Як з'ясувало видання CNBC, частина державної скарбниці піде на спонсорування стартапу Killing Kittens, який буквально займається організацією оргій. Грубо кажучи, податки можуть піти на нові матраци, лубриканти і бухлішко для марнотратників життя, і громадяни від цього не в захваті, передають Патріоти України.

Формально все досить логічно. В рамках компанії по порятунку бізнесу в сфері послуг уряд дає позики компаніям, які сильно постраждали від пандемії. І законослухняні організатори оргій, як ви розумієте, понесли в 2020 серйозні втрати.

В цілому з казни було виділено 420 мільйонів фунтів стерлінгів. Ознайомившись зі списком, журналісти виявили в ньому ту саму компанію Killing Kittens, яка отримала 170 тисяч фунтів.

Фірма була заснована в 2005 році англійкою по імені Емма Сейл і з тих пір стала свого роду легендою. Організовані нею «вечірки» проходять в Лондоні, Манчестері і Лос-Анджелесі. Судячи зі свідчень очевидців, на особливо великих заходах може бути від 60 до 200 гостей - справжній античний розмах. Правда, зазвичай вакханалії виглядають набагато скромніше. Журналіст видання The Economist так описує типову оргію Killing Kittens: "У бальній залі георгіанського будинку в центрі Лондона було розкладено поле з п'яти матраців, і купа людей займалася на них сексом. Оргію організувала Killing Kittens, компанія, яка стверджує, що влаштовує «самі виняткові , самі декадентські і гедоністичні вечірки» в світі".

Чесно кажучи, це не тягне на «саму декадентську і гедонистическую вечірку в світі» і на стартап, якому потрібно 170 тисяч фунтів. Але, справедливості заради, треба сказати, що Емма Сейл акуратно заявляє, що гроші платників податків підуть не на оргії, а на організацію оргій (тонка грань!). Засновниця Killing Kittens обіцяє, що отримані від уряду кошти підуть на онлайн-додаток і на просування компанії в соцмережах. Але контролювати її, очевидно, ніхто не буде - від неї вимагається лише повернути позику через якийсь час, коли бізнес оговтається від наслідків карантину.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...