Скандал у благородному сімействі: Британську королеву шокувала реакція принца Гаррі і Меган Маркл на її рішення (фото)

Заява Сассексів, складена в досить ворожому тоні, як кажуть інсайдери, глибоко ранила королеву, яка пішла заради них на серйозні поступки.

Єлизавета ІІ

Королівський двір шокований реакцією принца Гаррі і Меган Маркл на рішення Її Величності заборонити їм використання бренду Sussex Royal. Слово Royal означає «королівський», а Меган і Гаррі збираються незабаром повністю відмовитися від виконання королівських обов'язків. Тому подібне іменування буде недоречним, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Після повідомлення про це Гаррі і Меган опублікували на своєму сайті заяву, яку біограф принца Чарльза Том Бауер назвав такою, що «віддає злісною люттю». Зокрема, герцог і герцогиня Сассекські вважають, що ні королева, ні уряд країни не мають ніяких юридичних прав на слово «королівський» і не можуть забороняти користуватися ним за кордоном.
Крім того, нагадавши, що Гаррі залишається особою королівської крові по праву народження, вони поскаржилися на те, що з ними поводяться не так, як з іншими родичами Її Величності. «Хоча є прецеденти, коли інші титуловані члени королівської сім'ї шукали роботу за межами інституту монархії, для герцога і герцогині Сассекських призначений 12-місячний випробувальний термін», - написали подружжя, маючи на увазі перш за все принцес Євгенію і Беатріс.
Подружжя також «брикнуло» принца Вільяма і його дружину Кейт Міддлтон. Гаррі і Меган написали, що відкликали свою заявку на реєстрацію бренду Sussex Royal, хоча вона була подана в якості «заходів захисту» - «за тими ж стандартами», які використовували Вільям і Кейт при створенні свого фонду The Royal Foundation of The Duke and Duchess of Cambridge.
Заява Сассексів, складена в досить ворожому тоні, як кажуть інсайдери, глибоко ранила королеву, яка пішла заради них на серйозні поступки. За відомостями видання Vanity Fair, Єлизавета більше нічого не хоче чути про «Мегзіт», не бажає обговорювати це і мріє, щоб все це скоріше закінчилося - оскільки дана ситуація завдає шкоди репутації монархії.

Помічники королеви, втім, не особливо здивовані тим, що відбувається. І вважають, що Гаррі і Меган завдають шкоди в першу чергу власному публічному іміджу.Меган Маркл і принц Гаррі

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...