Скандал у королівській родині: Єлизавета II і Меган Маркл посварилися через яйце

Поки Великобританія завмерла в очікуванні новин про дитину принца Гаррі і Меган Маркл, поява на світ якої затримується, стали відомі деякі подробиці, що стосуються ще предвесільного періоду життя пари.

Як пише видання Daily Mail з посиланням на відому журналістку, письменницю і «королівського кореспондента» Кеті Ніколл, Єлизавета II відчитала свою на той момент майбутню родичку за те, що та неналежним тоном розмовляла з обслуговуючим персоналом Віндзорського замку, передають Патріоти України.
Напередодні весілля Меган приїхала в замок, де планувався прийом гостей після її вінчання з Гаррі в каплиці Святого Георгія, щоб продегустувати страви святкового столу. За її наполяганням були приготовлені в тому числі і страви макробіотичної кухні, яка дуже популярна в Голлівуді - її дотримуються багато друзів колишньої актриси. Це вчення про харчування увібрало в себе ідеї даосизму і передбачає вживання в їжу продуктів, в яких збалансовані енергії інь і янь.

Спробувавши результат роботи кухарів, Меган дуже засмутилася і влаштувала скандал, заявивши, що «відчуває смак яйця» там, де його відчуватися не повинно. Коли їй сказали, що серед інгредієнтів не було яєць, вона почала наполягати, що вони там є: «Ні, я відчуваю. Я відчуваю його там!». У цей момент в приміщення несподівано зайшла королева. «Вона просто спокійно відвела Меган в сторону і сказала: «Меган, в цій сім'ї ми не розмовляємо так з людьми», - розповіла Ніколл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...