Скандал у родині Тарзана і Русалки: Як виглядає і ким працює коханка стриптизера (фото, відео)

В шапці профілю жінки зазначено, що Настя – актриса театру і кіно.

Анастасія Шульженко

Скандал навколо зоряної пари Сергія Глушка та Наташі Корольової не обговорив тільки ледачий. І все ж для багатьох залишається загадкою – хто ж його коханка Анастасія Шульженко? Ким працює і як заробляє на життя? Звідки і що з себе представляє? Для того, щоб відповісти на ці питання, ми вивчили її профіль в Інстаграм, передають Патріоти України з посиланням на видання "1 минута".

У Шульженко всього 7 тисяч фоловерів, що говорить про те, що вона не знаменита і могла розвести цей скандал лише в пошуку слави

У неї в шапці профілю зазначено, що Настя – актриса театру і кіно. Про це свідчать і пости зі зйомок, які нерідко миготять в її стрічці.

Як відомо з її геометок, вона нерідко виступає в Театральному лофт “Компас центр“.

Любить коней, займається боксом, публікує ліричні або смішні відео. Один з останніх – чуттєвий вірш, адресований коханому. Мабуть, читаючи цей твір, одна думає про Тарзана, який, за її словами, півтора року говорив їй про любов, а тепер виявляє байдужість.

Останнім часом в коментарях активізувалися хейтери, які, очевидно, в цій ситуації більше підтримують Наташу Корольову, і вважають самозванка Шульженко розлучницею. Є і невелика кількість тих користувачів, які пишуть їй слова підтримки, і просять не хвилюватися – ця історія скоро вщухне.

У скандалі з вагітністю та зрадами є ще й третя сторона – фанати, які думають, що все це лише піар для того, щоб збільшити рейтинги нового кліпу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...