Скандальна російська співачка хоче, щоб частину її праху розвіяли у Києві (відео)

Співачка розповіла, що в дитинстві жила на вулиці Нижній Вал у центрі Києва і це одне із трьох місць у світі, "де їй найкраще".

Лоліта Мілявська

Російська співачка Лоліта Мілявська розповіла в авторській програмі Дмитра Гордона, що заповіла розвіяти частину свого праху в Києві, передають Патріоти України.

Співачка в юності жила з батьками і бабусею по батьковій лінії на Подолі, на вул. Нижній Вал, 37. "Я за заповітом сказала, щоб частину мого праху розвіяли на цьому розі. Пустять мене надалі чи не пустять, а вже шматочок праху провезуть мої колеги. Якщо в декого прах курять, то я попросила розвіяти мене у трьох місцях, де мені найкраще", – сказала співачка.

Вона зазначила, що в Києві (у місті живуть її мати й донька) не була протягом трьох років – 2017 року їй заборонили в'їзд в Україну у зв'язку з відвідуванням окупованого Криму через закриті пункти пропуску. 23 квітня 2017 року співачку не пустили в Україну. Вона заявила: щойно спливе термін заборони, спробує знову потрапити в Київ. "Звісно, поїду. Нічого, що в мене там мама, дитина моя?" – заявила співачка.

Вона розповіла, що дуже сумує за Львовом, де провела дитинство і поховано багато родичів та друзів. "Я більше, відверто, сумую за Львовом. Знаєш чому? У Києві, дякувати Богу, усі живі... Львів – у мене найщасливіший час у житті. Київ – це вже доросле життя. У ньому різне", – сказала співачка.

Лоліта Мілявська (дівоче прізвище – Горелик) народилася 1963 року в Україні, у Мукачеві Закарпатської області. Дитинство провела у Львові та Києві. На початку 1980-х переїхала в Росію, де живе досі. У Лоліти є громадянство Росії та Ізраїлю. "Я космополітка. Для мене Україна – мій дім, Росія – мій дім, Болгарія – мій дім, тому що я люблю цю глушину. І Ізраїль – ще один мій дім, тому що в мене друге громадянство", – сказала Лоліта в інтерв'ю Гордону.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...