Скандальна столична блогерка поскаржилася на цькування та виправдалася за "вибір" Росії (відео)

Раніше 20-річна блогерка Di.rubens зняла ролик на алеї Небесної Сотні, в якому висловила свою симпатію до країни-агресора.

Блогерка Таїсія Онацька (Маламан), відома також як Di.rubens, виправдалася за скандальний ролик, в якому між Україною та Росією вибрала країну-агресора. Так, дівчина заявила, що відео було неправильно змонтовано, тому всі питання залишилися за кадром. Насправді, за словами Таїсії, їй був запропонований вибір країн, в яких вона хоче побувати. Про це вона повідомила телеканалу "112", передають Патріоти України.

"Мій знайомий блогер опублікував на своєму акаунті відео-колаборацію зі мною. Воно було у форматі бліцопитування про країни, в яких я хочу побувати. З двох запропонованих країн я мала обрати найцікавішу для подорожі. Монтаж ролика і опис до нього не були узгоджені зі мною", – заявила блогерка.

Блогерка Di.rubens

Таїсія також поскаржилася на цькування у соцмережах через скандальний ролик. Вона заявила, що їй погрожують і примушують просити вибачення за дії, яких вона не вчиняла. Блогерка зазначила, що звернулася до поліції по захист. "Цькування, з одного боку, відбувається з мовчазної згоди держави, а з іншого – з підтримки Міноборони, яка на моє звернення відповіла насмішкою... Я вже звернулася до поліції – там порушили кримінальну справу... Далі свою честь та гідність я буду відстоювати в суді", – підсумувала вона.

Блогерка на Алеї Небесної Сотні назвала Росію улюбленою країною
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...