Скандально відомого Балашова звинувачують у шахрайстві (документ)

Геннадій Балашов — підприємець, блогер, політик-українофоб. Активно виступає проти закону «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Нацполіція відкрила кримінальне провадження проти лідера партії "5.10" Геннадія Балашова – за ч.3 СТ. 190 КК України (Шахрайство). Злочин, вчинений Балашовим, карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років. Про це повідомляє телеграм-канал "Невідомий Лібертаріанець"- публікуючи відповідний витяг з ЄРДР, передають Патріоти України.

"Фабула кримінального провадження - Балашов шляхом зловживання довірою заволодів чужим майном, а саме грошовими коштами на загальну суму 28 тис. доларів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається: йдеться про те, що у 2013 році «бізнес-філософ і доларовий мільйонер» Балашов виманював у звичайних людей гроші, «які називав інвестиціями в будівництво багатоквартирного елітного будинку», побудованого в межах буферної зони пам'ятки Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО – Лаври-Софії Київської.

"Нині згаданий будинок не тільки добудований, але і здається в оренду за захмарні гроші - місячна оренда всіх приміщень приносить Балашову 20 тис.доларів. А ось ті 28 тисяч, через які і відкрито кримінальне провадження, йому не вистачає совісті повернути людям», - підкреслює «Невідомий лібертаріанець».

При цьому особлива увага акцентується на тому, що 2 квартири в будинку Балашова, загальною площею майже 500 кв, були продані Голові Фонду держмайна часів Януковича Олександру Рябченку – «мінімум за 1 млн доларів».

Нагадаємо, раніше Балашов разом зі своїм охоронцем побив юриста і супроводжуючого його журналіста, які збирали докази його шахрайської схеми при будівництві його будинку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...