Скандально відомого соратника Порошенка заскочили на відпочинку в Іспанії з невідомою блондинкою (відео)

Неподалік Малаги у Олега Гладковського (Свинарчука) є вілла. Але зараз його помітили в більш ніж тисячі кілометрів від цього місця.

Соратника екс-президента України Олега Гладковського (раніше - Свинарчука) застали на відпочинку з невідомою блондинкою, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

Глава корпорації "Богдан" засвітився із супутницею на набережній Сан-Поль в іспанському містечку Сагар. Елітне курортне селище розташоване між містами Сан-Феліу-де-Гішольс та Плайя-де-Аро. Відпочиваючі тут можуть орендувати віллу на узбережжі або зняти номер в готелі. Згідно з наведеною інформацією в мережі, класичний двомісний номер в 5-зірковому готелі Hostal de la Gavina буде коштувати в цьому місяці 13,8 тис. гривень за добу.

Примітно, що ця локація вже фігурувала в українських новинах. Саме тут у 2016 році затримали Степана Черновецького, сина колишнього мера Києва.

Джерело припускає, що невідомою блондинкою може бути дружина Гладковського Юлія. Згідно з його декларацією за 2018 рік, вона володіє великою кількістю нерухомості. Зокрема, на неї записані: 15 та 8,9 соток землі, а також будинок (863 кв.м) в селищі Козин (Конча-Заспа під Києвом), 6 соток та будинок (294 кв.м.) в селищі Гора (Бориспільський район, Київська обл), дві квартири (419 та 76 кв.м.) та два гаражі в Києві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...