Скандально відомий кремлівський пропаганд*н назвав терміни "наступу ЗСУ" на Донбасі

За його словами, ЗСУ нібито можуть зробити варіант "силового знищення Л/ДНР".

Скандально відомий російський військкор Юрій Котенок вважає, що в кінці 2020 - початку 2021 року ЗСУ можуть зважитися на організацію наступальної операції на Донбасі. Про це він написав у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

За його словами, ЗСУ нібито можуть зробити варіант «силового знищення Л/ДНР». Він висловив думку, що основним напрямком для активних військових дій можуть виявитися чотири напрямки: «прорив біля Оленівки та Докучаєвська; порив через Докучаєвськ та Оленівку на Моспине з подальшим захопленням Донецька; прорив через Тельманове до кордону ДНР і РФ з атакою на Новоазовськ; і варіант з оточенням і взяттям Слов'яносербська».

Як повідомив Котенок, при реалізації цих планів основна роль буде відводиться не «донецько-горлівському угрупованню ЗСУ, а силам на Волноваському і Маріупольському напрямах, тому що саме на південь від Донецька ЗСУ можуть розраховувати на швидкий прорив оборони і розвиток успіху».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...