Скандальну педагогиню-українофобку зі столичного вишу відсторонили від роботи

Її не звільнили, але до її справи хочуть залучити СБУ.

Викладач Євгенія Більченко з НПУ ім. Драгоманова, яка відома своїми антиукраїнськими і скандальними висловлюваннями тимчасово відсторонена від роботи. Про це Більченко розповіла журналістам, а також повідомила, що у неї почалися серйозні проблеми зі здоров'ям, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

"Перше – мене не звільнили. Бо немає жодної статті в трудовому кодексі, коли людину можна звільнити за пост у фейсбуці. А наукових претензій у них до мене немає. Мене неможливо зловити на профнепридатність і звільнити за мою наукову діяльність", - розповіла професор культурології.

За словами педагога, те, що її хочуть притягнути до відповідальності за пости в соцмережах - це смішно. Зараз у неї немає точної інформації, також її не дають її адвокату. "Мені не відомо, чи сформована така комісія і чи входять в її склад представники СБУ, прокуратури, слідчих органів, які будуть розбирати контент моїх лекцій на предмет наявності в них інформації, яка підриває державний авторитет України і потрапляє під статтю 111 – зрада Батьківщині. Все це смішно. Я читаю лекції по Древньому Сходу і західної філософії постмодерну... Мене просто підвісили в повітрі", - поскаржилася Більченко.

Педагог, як і раніше, отримує зарплату, хоча не працює зі студентами. У неї почалися дуже великі проблеми зі здоров'ям і свою сторінку в Facebook вона закрила. Вважає, що вона вже все зробила для "просвіти" людей. "Я сподівалася, що все це затихне, як вщухають всі медіахвилі. Але цього не відбувається, загрози посилюються. І я думаю, що вони будуть мене звільняти або вбивати, як Бузину. От і все... Мене просто загнали у кут постійними нападками", - сказала професор.

Більченко розповіла, що зараз дуже страждає через погрози. "У мене сильно підірвалося здоров'я, почалися кишкові кровотечі, і через 10 днів мене чекає колоноскопія, це без варіантів. На нервах у мене все просто полетіло... Сьогодні була на прийомі у лікаря. З цієї причини я більше не хочу використовувати свою сторінку, як поле прояви бісів. Я показала світу вже достатньо...", - резюмувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...