Скандальний московський піп та нардеп від ОПЗЖ агітують за "формулу Штайнмаєра"

Скандальний запорізький митрополит УПЦ МП Лука та нардеп від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський ледь не в один голос підтримують втілення пропонованої Росією "формули Штайнмаєра".

"Президент України Володимир Зеленський робить кроки для припинення конфлікту на Донбасі, а обурені цим ті, хто наживається на крові", - так пише митрополит Лука у своєму Telegram-каналі, коментуючи новину про те, що Зеленський погодився на "формулу Штайнмайера", передають Патріоти України.

"Щойно Президент країни став робити реальні кроки для припинення кровопролиття на південному сході України, так одразу ж т.зв. “патріоти”, які набивають на війні мішки з грошима і наживаються на крові своїх же співгромадян, стали піднімати істерію в ЗМІ. Вони бояться навіть думки про те, що в Україні може настати мир. Вони, бач, "ще не втомилися від війни", і вимагають продовження кривавого бенкету. А ось Богу вірні Його чада втомилися! Він і ми втомився від всіх цих воєн, від гріхів і беззаконь", - зазначає Лука.

Майже те саме говорить і Новинський, який вважається головним покровителем і фінансовим спонсором церкви Московського патріархату в Україні. “Воля до миру, відповідальність за кожне дане на переговорах слово, виконання гарантій і зобов’язань, виваженість в діях - то, що потрібно зараз нам всім. Переконаний: для миротворчого процесу потрібна і нова національна “Команда миру”, здатна займатися відновленням економіки, відродженням зруйнованих міст і сіл, гуманітарними програмами. Щиро вітаю цей крок і дуже сподіваюся на те, що заморожений процес відновлення миру нарешті реально зрушиться з мертвої точки”, - написав Новинський у своєму блозі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...