Скандальний "підрах*й" має намір забудувати в Одесі прибережні схили елітними котеджами

Йдеться про забудову понад 6 Га прибережних схилів.
Підрах*й отримує медаль від Ху*ла

Екснардеп, президент Одеської юракадемії і МГУ Сергій Ківалов планує забудувати прибережні схили Одеси 3-х поверховими елітними котеджів від 8 до 10 станції Великого фонтану (до колишнього готелю Марістела, нині - Стелла), передають Патріоти України з посиланням на Политические известия.

Як відзначають журналісти, будівництво елітних котеджів "завуальовують під так звані спальні корпуси для студентів Міжнародного гуманітарного університету, президентом якого є сам Ківалов". Йдеться про забудову понад 6 Га прибережних схилів.

"Земельна ділянка скандальний екс-нардеп отримав ще в 2009 (рішення Одеського міськвиконкому від 28.07.2009 р №868). Ескізний проект розроблений таким собі ТОВ "Студіо - С", директором якого є близький друг Ківалова - Слюсаренко С.В. Будувати будуть, природно, під виглядом спортивно-оздоровчого комплексу. Замовником виступив сам Міжнародний гуманітарний університет, який свого часу вже отримав шматок землі на 8-ій Фонтана для особистого особняка Ківалова, більш відомого, як "Замок Гаррі Поттера". Судячи з ескізів і візуалізації, студенти ківаловської МГУ - справжні щасливчики. Президент вузу потурбувався для них про найкращі умови розміщення. Те, що Сергій Ківалов назвав кемпінгом для відпочинку своїх студентів, буде виглядати елітним житлом, вартістю від 500 тис. $ за кожен індивідуальний котедж. Висота кожної будівлі - 3 поверхи, площею - від 90 до 110 кв.м. За проектом Ківалова заплановані комплекси справжнього VIP-уровня", - йдеться в матеріалі.

Як пишуть журналісти, на першому поверсі кожного номера "розміститься боксовий гараж на одне машиномісце, передпокій, коридор, топкова, санвузол, вітальня і їдальня. На другому поверсі планується спальня, коридор, гардеробна, 2 санвузли, комора, кабінет, дитяча. На третьому поверсі будуть розміщені спальня, гардероб, санвузол, комора і навіть більярдна".Крім самого будівництва елітних котеджів, Ківалов планує намити додаткову територію пляжу 0,55 гектару, побудувати парковку і ресторан. Забудовувати прибережні схили Ківалов планує на початку 2021 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...