Скандальний письменник-терорист накинувся на популярного російського журналіста через Україну (відео)

Дудь закликав боротися проти корупції в РФ...

Юрій Дудь і Захар Прилєпін

Російського письменника-терориста Захара Прилєпіна, який воював у лавах окупантів Донбасу, розлютила промова Юрія Дудя на премії "Журналіст року". У ній він закликав боротися проти корупції в Російській Федерації. Однак колишній бойовик цинічно звинуватив Дудя в тому, що він не говорить про загибель людей на Донбасі, де, до речі, війну почала саме Росія. Своїми роздумами він поділився у власній програмі на пропагандистському телеканалі НТВ, передають Патріоти України.

"Ось у нас молодий журналіст Дудь виходить на отримання премії "Журналіст року" і каже: "Я закликаю вас не мовчати, коли у нас корупціонери поцуплять черговий вагон грошей". І всі люди Росії із прогресивним мисленням завмирають від щастя: ах, який він вільний, як він насмілився. Ну що він насмілився, що? Що трапилося? Стіни тиранії впали?" – вибухнув обуреннями Прилєпін.

"От якби Дудь вийшов перед усією публікою, що зібралася в залі, а це всі вершки столиці, весь шоубізнес, і сказав би: "Знаєте що, хлопці, у нас п'ять років бомблять Донбас, там поховані триста дітей, і досі ми, обговорюючи все підряд, не знайшли в собі сміливість висловитися про це. Так, там чужа країна, так, це їхня справа, але, друзі мої, коли у нас була Чечня, про неї говорили багато іноземних журналістів, артисти, письменники і їх не хвилювало, що це чужа країна, і, до того ж, ми були з ними солідарні". Ось це був би скандал. Скандалище. Всі очманіли б. Пів залу заволало б. Ще пів залу вийшло б геть. Дудь був би справжній панк", – уїдливо додав письменник-терорист.

Підсумовуючи, він підкреслив, що не вважає слова журналіста знаковими, а його самого відносить до строю псевдоборців за справедливість, скованих єдиним ланцюгом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...