Скандальний російський режисер вирішив "привласнити" половину України (відео)

Свій спіч Шахназаров почав з брехливих тверджень про те, що західні й східні регіони України нібито не мають між собою нічого спільного, а тому повинні бути розділені.

Карен Шахназаров

Скандальний режисер Карен Шахназаров, який є затятим фанатом президента РФ Володимира Путіна, нахабно заявив, що вважає половину України споконвічно російськими територіями. Пропагандистську тезу, спрямовану на підтримку окупаційної риторики Кремля, він озвучив в ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" телеканалу "Росія 1", передають Патріоти України.

Свій спіч Шахназаров почав з брехливих тверджень про те, що західні й східні регіони України нібито не мають між собою нічого спільного, а тому повинні бути розділені. "На мій погляд, це непоєднуване – захід і схід України непоєднувані. Нічого з цим не вдієш за жодних обставин. Ну неможливо поєднати тих, хто боровся з нацизмом, з людьми, в коренях яких є зв'язки з людьми, які так чи інакше були на іншій стороні", – висловився неадекватний прихильник концепції "русского міра".

Після цього він перейшов до мрій про те, якій країні повинні дістатися ті чи інші регіони суверенної української держави. "Західна Україна – це, в принципі, дійсно Австро-Угорщина, це Європа, це інше. Схід України – в принципі, це Росія, це Євразія, це зовсім інше коріння! Ну не можна цього зробити! Чехія і Словаччина набагато ближчі, і за мовою, і за культурою. Але вони свого часу мирно-тихо розійшлися й нормально співіснують сьогодні. Це єдиний вихід. Можете проклинати, але по-іншому ніяк не вийде. Це неможливо поєднати", – продовжив він наполегливо повторювати пропагандистський штамп про необхідність знищення єдиної й неподільної Країни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...