"Скасувати незаконно встановлені НКРЕКП тарифи": На Полтавщині близько 300 людей перекрили трасу Київ-Харків (фото)

Через акцію протесту у заторі стоять близько 100 автомобілів.

Сьогодні поблизу с. Засулля Лубенського району Полтавської області близько 300 громадян перекрили трасу Харків-Київ, вимагаючи зменшення тарифу за транспортування природнього газу. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Головного управління Національної поліції в Полтавській області, передають Патріоти України.

«На автомобільній дорозі Київ – Харків, поблизу с. Засулля, триває акція протесту, в якій беруть участь близько 300 осіб. Акцію розпочали о 10:15. Учасники заходу, серед яких жителі Засулля, а також сусідніх сіл Оржицького та Пирятинського районів, вимагають зменшення вартості розподілу природного газу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що люди рухаються пішохідним переходом. Правопорядок на місці забезпечують поліцейські.

Протестувальники у коментарі повідомили, що у них виникають словесні конфлікти з водіями та пасажирами автомобілів і автобусів, які рухаються у бік столиці. Водії транспортних засобів заявляють, що вони суттєво вибиваються з графіку руху.

На місці перекриття руху перебувають близько сотні автомобілів, які чекають на припинення акції.

Колишній народний депутат Ігор Мосійчук у «Телеграм-каналі» пояснив, що його земляки з міста Лубни та навколишніх сіл перекрили трасу Київ – Харків, протестуючи проти «свавілля ПАТ «Лубнигаз» і високих тарифів на транспортування газу». «Люди вимагають скасування незаконно встановлених НКРЕКП тарифів та повернення газотранспортних мереж на території Лубенської ОТГ з користування ПАТ «Лубнигаз» у розпорядження громади», - поінформував Мосійчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...