"Схеми - наше всьо": Як "євробляхери" ухиляються від податків

Власники авто користуються дірками в законі.

Власники "євроблях" в черговий раз придумали хитру схему для уникнення оподаткування. Українці знають, що можна скористатися відсутністю контролю, підробленими документами та медичними довідками, щоб обійти закон, передають Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

Згідно з українським законодавством, особи з інвалідністю мають право отримати в подарунок авто від іноземця, тому багато людей користуються цією можливістю.

При цьому, гуманітарне авто повинно допомогти з пересуванням людини з інвалідністю. Якщо ж вона не може керувати автомобілем самостійно, його повинен возити родич або опікун - він повинен не просто формально бути прописаним поруч, а жити разом з особою з інвалідністю і допомагати йому.

Тому люди часто користуються інвалідним статусом своїх літніх родичів, оформляють на них авто і забирають собі. Якщо такої можливості немає - купують у медиків потрібні довідки.

Згідно з правилами, "гуманітарною" пільгою можна скористатися при розмитненні авто, якщо в користуванні вже є автомобіль, однак це правило також постійно порушують.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...