Сховався від дощу: Сім'я виявила у своєму басейні незваного гостя (відео)

Рептилію діставали за допомогою ласо.

Рано вранці сімейна пара з ПАР помітила в басейні на задньому дворі дивну темну пляму, яка на перевірку виявилася 3-метровим крокодилом. Викликавши команду з вилову тварин, вони зняли упіймання хижої рептилії на відео, передають Патріоти України.

За допомогою ласо міцні чоловіки витягли крокодила на траву і ненадовго заспокоїли його, накинувши на голову білу тканину. Потім на підмогу прибули співробітники фонду захисту дикої природи. Їхнім завданням було перевезли крокодила назад у дику природу.

"Циклон Елоїза приніс проливні дощі, після чого різні дикі тварини з'явилися у дивних місцях. Схоже, що цей крокодил прийшов з річки поблизу, - написала група The Wild Heart Wildlife Foundation у недавньому оновленні Facebook. - Крокодила благополучно витягли з басейну і перемістили у безпечне місце. Департамент охорони природи оглянув його, а потім повернув у природне місце існування".

Крокодили вважаються найнебезпечнішими для людини великими хижаками, і найбільше нападів відбувається з боку нільського крокодила. Щороку ці тварини вбивають у африканських країнах сотні людей.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...