Схоже, він не любить айфони: Слон влаштував краш-тест смартфону туриста (відео)

Гаджет знімав все, що відбувається, тому зміг зафіксувати реакцію слона.

Слон з Національного парку Крюгера в ПАР знайшов на землі айфон туриста та вирішив перевірити його на міцність. Мешканець заповідника потоптався по пристрою не один раз, і користувачі вирішили, що тварина просто воліє андроїди. Телефон лежав догори камерою, тому зняв все, що відбувається. Працівники парку виявили відео та опублікували його на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

На кадрах відео можна побачити, як слон спокійно прогулюється парком, коли помічає незвичайний предмет. Він підходить до нього і злегка штовхає ногою, після чого відкидає девайс в сторону. Через кілька секунд він повертається, щоб ще раз поглянути на знахідку, і знову топче гаджет. Після чого слон махає хоботом та йде.

Запис швидко зібрав тисячі переглядів, а користувачі не втрималися та почали жартувати: "Думаю, йому більше подобається Android", "Напевно він любить смартфони іншої марки".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...