"Скорее всего, был какой-то член": Ідеолог терористичної "ДНР" озвучив деталі скандального "наказу" ватажків терористів

При цьому Манекін уточнює, що це не має сенсу. "Той, хто задумав зраду, зрадить"...

Роман Манекін

Ідеолог «ДНР» Роман Манекін пояснив деталі так званого «наказу» ватажків НЗФ, згідно з яким на кордоні між непідконтрольною Україні частиною Донеччини та Росією російські прикордонники не пропускають колишніх членів НЗФ «МГБ» і повертають їх у непідконтрольний Україні Донецьк, передають Патріоти України.
За словами Манекіна, швидше за все був якийсь член НЗФ - «носій таємниць», який виїхав в РФ, а звідти, транзитом, до іншої держави, «можливо навіть України»: «Так вот, Павленко, обжегшийся на молоке, задул, что называется, на воду. То есть, на донецкой части границы экс-сотрудников, безусловно, задерживают, возвращают в Донецк. Но затем, по личному распоряжению Павленко (а я видел таких документов несколько), выезд в РФ разрешают. Возможно, предварительно поставив в известность российскую сторону. Конечно, этот приказ ПРЯМО противоречит законодательству ДНР и даже самому Закону „О гостайне“, не говоря уже о Конституции. Просто… чиновники есть чиновники! Перестраховываются!».

При цьому Манекін уточнює, що така перестраховка сенсу не має, «той, хто задумав зраду, зрадить. Ніякі "накази" не зупинять». Він підкреслив: «Тем более, — еще раз! — приказ был издан в конкретный момент, в связи с конкретной ситуацией; кто-то оповещен о его содержании, большинство — нет! Одних сотрудников ставили в известность в момент заключения трудового соглашения при допуске к материалам, содержащим „ГТ“, других — нет! Но на границу приказ и общий списочек послали, как водится! В общем, приказ нужно отменять!».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...