"Скоро нас звинуватять і у війні з Україною": Мешканці анексованого Криму обурились на звинувачення окупантів у нестачі води

Російський віцепрем'єр Марат Хуснуллін вважає однією з головних причин водної проблеми Криму - крадіжки

Хуснуллін звинуватив простих жителів Криму в навмисному псуванні приладів обліку і в незаконному відборі води для поливу городів. Кримчани в соцмережах нагадали заступнику голови уряду Росії, якого неофіційно називають "смотрящий за Кримом", що заяви такого роду - пряма образа простих людей, а також перекладання на рядових жителів півострова відповідальності за кричущу некомпетентність і злочинні прорахунки і російської влади, і окупаційної "влади "Криму, передають Патріоти України.

"Саме городи кримчан найбільше води і беруть, а от всі ці нові житлові райони, які кримська влада "клепає" замість парків, так ці житлові райони вони, напевно, без води обходяться! Загалом, знайшли крайніх і, як завжди, звичайних кримчан. Заважає населення владі! Ех, як би вони розвернулися, якби не це прокляте населення, всі чогось хочуть!" - пише в соцмережах один з жителів окупованого півострова.

Інші кримчани також зі злою і гіркою іронією реагували на заяву кремлівського чиновника. Писали, що першопричина водної кризи в Криму - варварська забудова, заселення приїжджими з Росії, цілковите ігнорування Кремлем і окупаційної "владою" природних умов Криму, специфіки півострова і повної відсутності уявлень про оптимальну чисельність населення в такій непростій місцевості.

"Жителі Криму тепер будуть винні у всьому. Скоро звинуватять і у війні з Україною. Запам'ятайте мої слова", "Причалили, так причалили", "Це серйозна пред'ява. Кримчани в Криму 6 років не при справах. Всі крани з водою, баблом, посадами окупували ваші власовці", "Ну зашибісь. Мало того, що ми ледарі, нахлібники і бариги, тепер ще й злодії", - пишуть кримчани в пабліках.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...