"Скоро побачите": Нардеп Рабинович анонсував реванш проросійських сил в Україні

Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович заявив, що його політична сила впевнено йде до перемоги в Україні та на майбутніх виборах покаже "результат".

Вадим Рабинович

В ефірі російського ток-шоу "Вечір з Володимиром Соловйовим", де Вадим Рабинович виступає в якості бажаного гостя, політик розповів про святкування Дня Перемоги в Україні та реванш проросійських сил, передають Патріоти України.

За його словами, представники ОПЗЖ провели трихвилинну зустріч з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, під час якої обговорювали святкування 9 травня. "Він каже: для мене такого свята немає. Наша вся фракція встала. Я йому сказав: більше для нас немає цього прем'єр-міністра, повернулись і пішли ... - заявив Рабинович. - Так, у нас в Україні ще не 45-й рік, у нас десь 43-й. Коли Порошенко був - 41-й був, зараз 43. Ми йдемо до перемоги, я бачу це по вулицях України. І ви побачите, як ми разом пройдемо єдиним маршем перемоги .. я задоволений вчорашнім днем. Я бачив нову країну, що відроджується, так, ще залякану, та ще прибиту. Ми повірили знову і знову промахнулися, але, тим не менш, видужуємо, і ви побачите результати, які будуть на наступних виборах".

В ефірі ток-шоу він стверджував, що українці з радістю зустрічають політиків ОПЗЖ, хоча самі українці в коментарях українським ЗМІ роблять абсолютно протилежні заяви. Так, після організованого ОПЗЖ платного автопробігу в Одесі, таксисти, які брали участь в акції, зізналися, що їх обдурили з оплатою.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...