Скрепна істерія: На Росії розгорівся скандал навколо комп'ютерної гри, де солдат Путіна представили терористами

Автори гри розробили цікавий сюжет, де проілюстрували хімічну атаку російських солдатів на сирійську село.

У РФ виник скандал через нову гру Call of Duty: Modern Warfare, де російських солдатів представили терористами, передають Патріоти України з посиланням на ресурс Championat.

Американські розробники попрацювали над графікою і порадували гравців по-справжньому відмінним онлайн-режимом. Однак не все так гладко для російських користувачів. Автори гри розробили цікавий сюжет, де проілюстрували хімічну атаку російських солдатів на сирійську село. Також є і використання ними забороненого "білого фосфору".

нашій грі є хороші американці і погані американці, хороші росіяниі погані росіяни", - виправдовувалися автори.

На скріншоті з гри видно, що "Російський солдат 5" страчує цивільних. Також гравців стривожила цитата, яка з'являється на екрані під час завантаження. Її автор Фата Карім нібито не бачить різниці між російською армією та Аль-катали (натяк на заборонену в Росії терористичну організацію) - для нього "вони всі терористи".

Відзначають, що серія ігор Call of Duty раніше вже представляли Росію в поганому світлі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...